MEATING 2021



O nowych możliwościach analizy żywności oraz o żywności vege w analizie opowie właściciel firmy Result Sławomir Cendrowski oraz Pan Rafał Pełszyk z firmy FOSS.

  • Weź udział w Kongresie MEATing 2021: https://meating.pl/
  • Zobacz agendę wydarzenie: https://meating.pl/agenda/
  • #foodsafety #food #meat #meatindustry #fmcg #foss #result




Przyprawy i dodatki funkcjonalne
Zamieszczamy aktulany certyfiakt jakości IFS




Nasz nowy produkt. Opracowana kalibracja do badania wartości odżywczej metodą NIR dla żywności wygodnej.


07 sierpnia 2017 r.

Informacja o wyniku postępowania zgodnie z zapytaniem ofertowym z dnia 28.07.2017 r. nr 6877


KOMPLEKSOWA OFERTA

OPRACOWANIE ETYKIETY WYROBU WRAZ Z WYKONANIEM BADAŃ WARTOŚCI ODŻYWCZEJ

Nowe przepisy w zakresie znakowania żywności regulowane przez Rozporządzenie 1169/2011 z 25 października 2011 ujednolicają i upraszczają wymagania prawa żywnościowego UE. Ich celem jest zapewnienie, że etykieta będzie czytelna, a obowiązkowe informacje umożliwią konsumentowi dokonania świadomego wyboru podczas zakupu.

Rozporządzenie 1169/2011 jest rozbudowanym dokumentem, a nowe przepisy dotyczące znakowania produktów żywnościowych ciągle budzą wątpliwości wśród producentów.

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych Klientów proponujemy kompleksowe rozwiązanie opracowania etykiety wyrobu gotowego wraz z wykonaniem badania wartości odżywczej analizatorem FoodScan. Etykiety wykonujemy w oparciu o specyfikacje produktu, surowców pomocniczych oraz badania mięs lub wyrobu gotowego. Klient otrzymuje od nas nie tylko etykietę z wartością odżywczą wyrobu gotowego, ale również informacje o parametrach chemicznych.


Październik 2016


Wrzesień 2016